Glas

Glas

Het recyclen van glas kost aanzienlijk minder energie dan het produceren van nieuw glas. Zorg daarom voor goede inzameling van deze afvalstroom. Neem de service van Ondergrondse-afvalcontainers.nl in de armen en heb geen omkijken meer naar de inzameling van glas.

Glas inzamelen met ondergrondse containers

Het gebruik van ondergrondse afvalcontainers is een uitermate geschikte oplossing voor de inzameling van glas. De containers dempen het geluid, hebben een grote opslagcapaciteit en door de ledigingsmethode blijft de inwerpopening schoon.

Voordelen

  • Stijlvol, het grootste gedeelte (⅔e) zit onder de grond. Het gedeelte boven de grond is optisch aantrekkelijk
  • De (semi-)ondergrondse container slijt niet snel en kan daardoor jarenlang mee
  • Geen lawaaioverlast. Het ondergrondse gedeelte zorgt voor demping van geluid

Bij een ondergrondse container kunt kiezen voor een houten uitvoering en een aluminium uitvoering van het bovengrondse gedeelte. De houten uitvoering valt weg in een landelijke achtergrond, in de natuur. De aluminium uitvoering geeft de afvalcontainers een moderne uitstraling die goed past in een stadsomgeving.

Voor (semi-)ondergrondse afvalcontainers bent u bij ons aan het juiste adres. Echter is het gebruik van dit soort afvalcontainers niet altijd de meest efficiënte manier van afvalinzameling. Daarom bieden wij ook andere soorten afvalcontainers. Onze vertegenwoordigers kunnen u hier uitgebreid over voorlichten. Zij kunnen bij u een vrijblijvende afvalscan uitvoeren. Samen met u stemmen zij de meest optimale afvalinzameling af, gebaseerd op uw voorkeuren. Containerkeuze, ledigingsfrequentie, kosten en het milieu zijn daarbij aspecten die zij meenemen.

Ledigingsservice

Bent u al in het bezit van een ondergrondse afvalcontainer maar op zoek naar een voordelig ledigingscontract? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie