Overig afval

Overig afval

Ondergrondse-afvalcontainers.nl biedt (semi-)ondergrondse afvalcontainers aan voor afvalinzameling. Bij ons bent u aan het juiste adres voor iedere afvalstroom die bij uw bedrijf vrijkomt.

Containers voor ander afval

GFT, swill, plastic, folie en chemisch afval, we zamelen het allemaal in en zorgen voor een zo duurzaam mogelijke verwerking. Niet alle afvalstromen zijn geschikt om met een ondergrondse container in te zamelen. Wij hebben daarom ook andere afvalcontainers tot onze beschikking. Ondergrondse-afvalcontainers.nl heeft het meest uitgebreide aanbod aan afvalcontainers. Al uw bedrijfsafval razendsnel en voordelig ingezameld met Ondergrondse-afvalcontainers.nl.

De meest optimale inzameling met de afvalscan

Om tot een optimale inzameling van uw afval te komen kunnen onze vertegenwoordigers uw afvalinzameling vrijblijvend voor u onder de loep nemen. Samen met u bepalen ze de meest optimale afvalinzameling.  Containerkeuze, ledigingsfrequentie, kosten en het milieu zijn daarbij aspecten die zij meenemen. Uit deze afvalscan komt naar voren hoe, waar en met welke afvalcontainers u uw afvalinzameling het beste kan regelen. Dat kan met onze (semi-)ondergrondse afvalcontainers en met één van onze andere containersoorten.

Wij hebben het grootste assortiment aan ondergrondse afvalcontainers van Nederland. Zo bieden wij voor elke hoeveelheid restafval een passende container. Onze (semi-)ondergrondse afvalcontainers zijn een geschikte oplossing voor de inzameling van alle soorten rest- en bedrijfsafval.

Ondergrondse-afvalcontainers.nl is milieubewust en zorgt ervoor dat zoveel mogelijk afval gerecycled wordt. Bovendien kunnen onze accountmanagers bij ieder bedrijf een afvalscan uitvoeren. Samen met u bepalen we de meest optimale afvalinzameling. Dit is niet alleen het beste voor het milieu, maar scheelt ook aanzienlijk in de kosten van uw afvalinzameling.

Ledigingsservice

Bent u al in het bezit van een ondergrondse afvalcontainer maar op zoek naar een voordelig ledigingscontract? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie