Over ons

Ondergrondse-afvalcontainers.nl verzorgt de totale dienstverlening rond (semi-)ondergrondse afvalcontainers. Wij plaatsen en ledigen de container voor u in heel Nederland. Een simpel belletje van uw kant en het is geregeld! Binnen één werkdag nadat u de melding heeft gedaan, wordt uw ondergrondse afvalcontainer geleegd. Razendsnelle service dus. Bovendien heeft Ondergrondse-afvalcontainers.nl de scherpste prijzen van Nederland en bent u verzekerd van milieubewuste en duurzame afvalverwerking. Kortom, een voordelig servicepakket voor uw afvalinzameling met Ondergrondse-afvalcontainers.nl.

Ondergrondse-afvalcontainers.nl levert verschillende soorten (semi-)ondergrondse afvalcontainers voor uw afval. Van 3m³ tot 5m³, in houten en in aluminium uitvoering en 3-haaks, Kinshofer, 1-haaks en weggewerkte oppaksystemen. Ook bieden wij andere soorten afvalcontainers aan. Rolcontainers, perscontainers en afzetcontainers.

Ook als u al in het bezit bent van een ondergrondse container, maar alleen zoekt naar ene bedrijf dat deze ledigt kunt u bij ons terecht. Onze ledigingsservice komt dan eens in de zoveel tijd bij u langs om de container te ledigen.