Papier en karton

Papier en karton

Uw papier en karton wordt gescheiden ingezameld en vervolgens zo duurzaam mogelijk verwerkt. Het oud papier wordt hergebruikt voor nieuw papier en karton. Bovendien letten wij op andere aspecten om de inzameling zo duurzaam mogelijk te laten verlopen.

Afvalscan voor uw oud papier en karton

Onze vertegenwoordigers voeren een afvalscan uit. In overleg met u kunnen wij op basis van deze scan aanpassingen doorvoeren om de inzameling zo efficiënt mogelijk te maken. Dit houdt in dat wij letten op de ledigingsfrequentie, plaatsing van het soort ondergrondse container en zeker ook afvalpreventie. De beste manier om duurzamer afval in te zamelen is simpelweg door minder afval te produceren. Dat kan financieel erg interessant voor u zijn. Ten eerste betaalt u namelijk minder aan uw afvalinzameling. Ten tweede maakt u minder onnodige kosten doordat uw werknemers spullen vaker hergebruiken en u minder vaak opnieuw hoeft in te kopen. Een dubbele win voor u dus! Het voordeel kan u al snel veel opleveren.

Wij leveren de (semi-)ondergrondse containers zowel in houten als in aluminium uitvoering. Daarnaast hebben we containers met 3-haaks, Kinshofer, 1-haaks en weggewerkte oppaksystemen. De containers zijn altijd netjes weggewerkt en via onze razendsnelle service opgehaald en geleegd.

Voordelen

  • Stijlvol, het grootste gedeelte (⅔e) zit onder de grond. Het gedeelte boven de grond is optisch aantrekkelijk
  • Door het gewicht en de zwaartekracht wordt het afval automatisch verdicht. Hiermee wordt een optimale vulgraad bereikt
  • De containers hebben een lage inwerpopening (op ± 1.10m), waardoor het door iedereen (arbotechnisch) goed is te gebruiken (evt. ook kinderen en mindervaliden). Grote hoeveelheden oud-papier en karton kan al snel zwaar zijn. In dat geval kan dit voor u en uw werknemers een goede oplossing bieden
  • Lediging gebeurt alleen wanneer de container écht vol zit, zo betaalt u nooit meer dan wat u nodig heeft

Ledigingsservice

Bent u al in het bezit van een ondergrondse afvalcontainer maar op zoek naar een voordelig ledigingscontract? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie