Ondergrondse containers huren

Bij Ondergrondse-afvalcontainers.nl kunt u ondergrondse containers huren. Ondergrondse-afvalcontainers.nl verzorgt de totale dienstverlening rondom het huren van ondergrondse containers. Door heel Nederland plaatsen en ledigen wij afvalcontainers voor u. Lees hier wat de voordelen van ondergrondse containers huren zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Ondergrondse afvalcontainers

Zoals de naam al doet vermoeden, bevindt een ondergrondse afvalcontainer zich volledig onder de grond. Alleen de inworpopening is bovengronds. Hierdoor zijn deze afvalcontainers ideaal om bijvoorbeeld in een binnenstad te plaatsen. U kunt prima ondergrondse containers huren om te gebruiken als u een bedrijf in de industrie heeft. Tevens zijn ondergrondse containers een prima oplossing voor de afvalinzameling van onderwijsinstellingen, horeca, kantoren, verzorgings- en verpleegtehuizen.

De maten van de ondergronds containers die u kunt huren zijn 1, 3, 4 of 5m³ voor restafval en papier/karton. De maten van een ondergrondse glascontainer is 3m³.

De voordelen van ondergrondse containers huren

De voordelen van het huren van ondergrondse containers staan hieronder op een rijtje:

  • Moderne uitstraling. Door de moderne uitstraling van de ondergrondse container past de container prima in het straatbeeld. Zelfs in de binnenstad doen onze afvalcontainers geen afbreuk aan het straatbeeld.
  • Geen stankoverlast. Doordat het oudste afval op de bodem van de bak ligt en de temperatuur in de bak stabiel is, gist het afval nauwelijks en is er weinig tot geen stankoverlast.
  • Door de stalen constructie van de ondergrondse container is hij brandveilig.
  • Pasjessysteem mogelijk. Wilt u dat niet iedereen gebruik kan maken van de container? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat de container die u huurt, wordt uitgerust met een pasjessysteem.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Door ondergrondse containers te huren, kunt u erg milieuvriendelijk en duurzaam afval verwerken. In een ondergrondse afvalbak kan veel meer afval worden opgeborgen dan in een standaard rolcontainer. Hierdoor hoeft de container minder vaak te worden geleegd, wat weer vrachtritten scheelt. Dat is natuurlijk weer beter voor het milieu. Doordat wij voor elk soort afval (restafval, karton/papier, glas en overig afval) de juiste oplossing aanbieden, kunt u uw afval goed scheiden. Dat is natuurlijk ook weer beter voor het milieu.

Scherpe prijzen

Wilt u dus bovengenoemde voordelen hebben van een ondergrondse afvalcontainer? En wilt u dat ook nog eens voor de scherpste prijs van heel Nederland? Huur dan uw ondergrondse containers bij Ondergrondse-afvalcontainers.nl.

Passende service voor iedereen

Wilt u bij Ondergrondse-afvalcontainers.nl ondergrondse containers huren? Aan de hand van onze afvalscan kunnen wij aan iedereen een passende service bieden.

De afvalscan

Tijdens de afvalscan kijkt een van onze vertegenwoordigers samen met u naar wat voor u de beste manier is om afval te verwerken. Tijdens de scan wordt gekeken naar uw wensen van het verwerken van afval, welke container hierbij past en wat de juiste ledigingsfrequentie zal zijn. Aan de hand van deze gegevens kan onze vertegenwoordiger berekenen wat de kosten van uw afvalverwerking zullen zijn.

Neem contact op

Ledigingsservice

Bent u al in het bezit van een ondergrondse afvalcontainer maar op zoek naar een voordelig ledigingscontract? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie