Restafval

Restafval

Voor elke afvalsoort hebben wij de juiste oplossing. Ondergrondse-afvalcontainers.nl is gespecialiseerd in het duurzaam en voordelig inzamelen van onder meer restafval.

Restafval inzamelen met ondergrondse containers

Ondergrondse-afvalcontainers.nl levert verschillende soorten (semi-)ondergrondse afvalcontainers voor al uw restafval. Van 3m³ tot 5m³, in houten en in aluminium uitvoering en 3-haaks, Kinshofer, 1-haaks en weggewerkte oppaksystemen. Ook bieden wij andere soorten afvalcontainers aan. Rolcontainers, perscontainers en afzetcontainers. Ondergrondse-afvalcontainers.nl heeft het allemaal! Altijd geleverd met razendsnelle persoonlijke service.

De voordelen

  • Stijlvol, het grootste gedeelte (⅔e) zit onder de grond. Het gedeelte boven de grond is optisch aantrekkelijk
  • Hygiënisch, de afsluitende deksel laat geen geur vrij
  • Plaatsbesparend, bovengronds neemt een semiondergrondse (molok) container niet meer in dan een rolcontainer van 1.000 l. De containers hebben dus een grote vulcapaciteit op een beperkt grondoppervlak
  • Milieuvriendelijk, in een (semi-)ondergrondse container past meer dan in een 1.000 l. rolcontainer, dit scheelt vrachtritten

Ondergrondse-afvalcontainers.nl heeft het grootste assortiment aan ondergrondse afvalcontainers van Nederland. Zo bieden wij voor elke hoeveelheid restafval een passende container. Onze (semi-)ondergrondse afvalcontainers zijn een geschikte oplossing voor de inzameling van alle soorten rest- en bedrijfsafval.

Ondergrondse-afvalcontainers.nl is milieubewust en zorgt ervoor dat zoveel mogelijk afval gerecycled wordt. Bovendien kunnen onze accountmanagers bij ieder bedrijf een afvalscan uitvoeren. Samen met u bepalen we de meest optimale afvalinzameling. Dit is niet alleen het beste voor het milieu, maar scheelt ook aanzienlijk in de kosten van uw afvalinzameling.

Ledigingsservice

Bent u al in het bezit van een ondergrondse afvalcontainer maar op zoek naar een voordelig ledigingscontract? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie