Semi-ondergrondse afvalcontainers voor uw afvalinzameling

Semi-ondergrondse afvalcontainers zijn ideaal voor de afvalverwerking van bedrijven. Ook op parkeerplaatsen en recreatiegebieden zijn semi-ondergrondse containers een uitkomst. Bij Ondergrondse-afvalcontainers.nl kunt u voor dit soort containers terecht. Bovendien plaatsen en ledigen wij semi-ondergrondse containers in heel Nederland.

De voordelen van semi-ondergrondse afvalcontainers

Semi-ondergrondse afvalcontainers hebben een aantal voordelen, die hieronder worden genoemd.

Overal te plaatsen en minder ruimte nodig

Semi-ondergrondse containers kunnen overal worden geplaatst en nemen weinig ruimte in beslag. Deze afvalbakken nemen bovengronds namelijk niet meer ruimte in beslag dan rolcontainers van 1.100 l. De containers hebben hierdoor een groot vulcapaciteit op een beperkt oppervlakte.

Stijlvol én brandveilig

Semi-ondergrondse containers zijn een stuk stijlvoller dan standaard containers, doordat het grootste gedeelte zich onder de grond bevindt. Daarbij is elke container bovengronds met hout of aluminium afgewerkt. In groene gebieden zoals natuurparken en recreatieplassen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een afvalcontainer die met hout is afgewerkt. Hierdoor zal het bovengrondse gedeelte keurig verdwijnen tegen de natuurlijke achtergrond. Een container die met aluminium is afgewerkt, staat weer mooi in een stadse omgeving.

Semi-ondergrondse afvalcontainers zien er niet alleen stijlvol uit, door hun stalen constructie zijn ze ook nog eens brandveilig.

Nauwelijks overlast van geur en ongedierte

Nog een groot voordeel van deze containers is dat de temperatuur in de ondergrondse bak constant rond de 10° à 15°C is. Hierdoor gist het afval nauwelijks, wat een van de redenen is dat u amper last zult hebben van geuroverlast. Daarnaast ligt in zo’n container het oudste afval altijd op de bodem, wat er ook aan bijdraagt dat de overlast van geur minimaal is. Tevens zult u hierdoor ook nog eens geen overlast hebben van ongedierte.

Milieuvriendelijk

In semi-ondergrondse afvalcontainers kan veel meer afval worden opgeslagen dan in rolcontainers van 1.000 liter. Hierdoor hoeven de containers minder vaak te worden geleegd. Dat scheelt natuurlijk vrachtritten, wat weer beter is voor het milieu.

Een lage en schone inworpopening

Semi-ondergrondse afvalcontainers hebben een lage inworpopening waardoor de bakken door iedereen verantwoord kunnen worden gebruikt. Het ledigen van deze containers doen wij niet via de inworpopening, waardoor de opening zo schoon mogelijk blijft.

Semi-ondergrondse containers voor elk soort afval

Of het nou restafval, karton, glas of overig afval is, voor elk afvalsoort hebben wij de juiste semi-ondergrondse container. De containers voor restafval, karton of glas zijn verkrijgbaar in 1, 3, 4 en 5m³.

Service op maat

Onze vertegenwoordigers kunnen u helpen bij het bepalen wat voor u de meest optimale afvalinzameling is. Dit wordt bij ons ook wel de afvalscan genoemd. Aan de hand van deze scan wordt onder andere duidelijk hoe, waar en met welke afvalcontainers en ledigingsfrequentie u uw afvalinzameling het beste kunt regelen. Met behulp van de afvalscan kunnen wij u service op maat aanbieden.

Bent u benieuwd naar wat voor u de beste optie is om afval in te zamelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De scherpste prijzen van Nederland

Bij Ondergrondse-afvalcontainers.nl kunt u terecht voor een voordelig servicepakket voor uw afvalinzameling. Wij hanteren zelfs de scherpste prijzen van heel Nederland. Daarbij bent u bij ons verzekerd van een milieubewuste en duurzame afvalinzameling.

Neem contact op

Ledigingsservice

Bent u al in het bezit van een ondergrondse afvalcontainer maar op zoek naar een voordelig ledigingscontract? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Vul hiervoor het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ik wil meer informatie